Το χρώμα στο αλουμίνιο!

Business Phone
Contact time

Δευ-Παρ: 8.00-18.00

Mail Us

Στην Analko λειτουργούμε με πρώτο γνώμονα τον πελάτη, Εσάς. Ο απώτερος στόχος μας είναι να σας παρέχουμε βέλτιστη ποιότητα και προστιθέμενη αξία, όχι μόνο στο προϊόν, αλλά και στις υπηρεσίες μας. Έχουμε σχεδιάσει τις ακόλουθες υπηρεσίες, οι οποίες είναι διαθέσιμες σε όλους, με σκοπό να μεταμορφώσουμε την συνεργασία μας σε μία πρωτόγνωρη και ευχάριστη εμπειρία για την εταιρεία σας.

1. Παράδοση / Παραλαβή Προϊόντων.

Προσφέρουμε τη δυνατότητα παραλαβής και παράδοση των προϊόντων σας με δικά μας μέσα κατά την διάρκεια της κάθε ημέρας της εβδομάδος καθώς και κάθε Σάββατο πρωί. Πάντα θα πρέπει να προηγείται συνεννόησης με το γραφείο κινήσεως της Ανάλκο. Η ακτίνα εξυπηρέτησης περιλαμβάνει το λεκανοπέδιο της Αττικής και μέρος του Νομού Βοιωτίας (Οινόφυτα, Σχηματάρι κλπ). Τα προϊόντων σας μπορούμε αν το επιθυμείτε να τα παραδίδουμε σε πελάτες σας που θα μας υποδείξετε.

2. Συσκευασία

Η συσκευασία μπορεί να γίνεται με την δική σας υπόδειξη, σε ελάχιστες ίσως περιπτώσεις μπορεί να επισύρει μια μικρή επιβάρυνση. Η εταιρεία μας διαθέτει χαρτί γκοφρέ, stretch film. Εάν επιθυμείτε συσκευασία με το δικό σας λογότυπο είναι απολύτως εφικτό με μια μικρή επιβάρυνση η με την προμήθεια από εσάς των υλικών συσκευασίας.

3. Βαφή express

Επειδή αντιλαμβανόμαστε την ανάγκη για ευελιξία, και τις ξαφνικές ανάγκες που μπορούν να προκύψουν σε κάθε κατασκευαστή, με μία μικρή επιβάρυνση, αναλαμβάνουμε να επεξεργαστούμε τα αγαθά σας εκτός του εβδομαδιαίου προγραμματισμού μας, και σας τα έχουμε έτοιμα για παραλαβή εντός 24 ωρών από την παράδοση τους στην εταιρία μας (όχι απαραίτητα με δική μας μεταφορά). Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη για μικρές και μεσαίες ποσότητες.

4. Φιλμ Προστασίας

Μπορούμε να αναλάβουμε την επικάλυψη των προφίλ σας με φιλμ προστασίας, ώστε να διασφαλίσουμε ότι θα φτάσουν στον προορισμό τους στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη κατόπιν συνεννόησης, με μία μικρή επιβάρυνση.

5. Ειδική Συσκευασία / Παλετοποίηση

Κατανοώντας την ανάγκη σας να διασφαλίσετε ότι τα αγαθά σας θα φτάσουν στους μακρινούς προορισμούς τους χωρίς προβλήματα και εκπλήξεις, μπορούμε να προσφέρουμε ειδική συσκευασία και παλετοποίηση βάση των οδηγιών και προδιαγραφών σας. Θέλουμε να μπορείτε να μεταφορτώσετε τα αγαθά σας στην διαδρομή όσες φορές χρειαστεί χωρίς φόβο, να σας δώσουμε τη δυνατότητα να τα ταξιδέψετε με container, πλοίο ή τραίνο χωρίς άγχος και αβεβαιότητα. Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη κατόπιν συνεννόησης, με μία μικρή επιβάρυνση.