Το χρώμα στο αλουμίνιο!

Business Phone
Contact time

Δευ-Παρ: 8.00-18.00

Mail Us

Ιστορία της Analko - 1974

Η Ανάλκο ιδρύθηκε το 1974 από τον Στυλιανό Κόχυλα και στα 46 χρόνια πορείας της στον χώρο της επιφανειακής προστασίας μετάλλων, έχει να επιδείξει σημαντικά επιτεύγματα.

Η εταιρεία μας στην διάρκεια των χρόνων λειτουργίας της, έχει αναπτύξει και εξελίξει πολλές παραμέτρους πού αφορούν στον αντικείμενο της.

Διαθέτει όλα τα απαραίτητα εργαλεία, εργαστήρια καθώς και την γνώση για να το κάνει.

Ασχολείται με την επιφανειακή προστασία επί μισό περίπου αιώνα και μόνο με αυτή, διότι υπήρχε και εξακολουθεί να υπάρχει η φιλοσοφία πώς όσο περισσότερο ασχολείσαι με το αντικείμενο σου, τόσο καλύτερα το μαθαίνεις.

Η Analko στην εξέλιξη του κλάδου...

Όταν ξεκινούσαμε την δραστηριότητα μας στον κλάδο του αλουμινίου, πιστεύαμε ότι πρόκειται για ένα ταξίδι με πολλές ιδιαιτερότητες και μεγάλο ενδιαφέρον μιας και το αλουμίνιο έκανε ουσιαστικά πρεμιέρα στον χώρο των αρχιτεκτονικών εφαρμογών.

Η δουλειά μας επικουρική μεν, αλλά ταυτόχρονα ιδιαιτέρως απαιτητική, μας κρατάει συνέχεια σε επαγρύπνηση, αφού καλούμαστε να βάλουμε στο κούφωμα την τελευταία πινελιά σε ότι αφορά το αισθητικό αποτέλεσμα, που είναι όμως τόσο σημαντικό.

Από το ξεκίνημα μας και μέχρι σήμερα είχαμε πάντα σαν αρχή και θα συνεχίσουμε έτσι, να μας ενδιαφέρει το εμείς (αναφερόμαστε στον κλάδο) και όχι το εγώ. Πιστεύαμε ότι αυτά που μπορούν να καταφέρουν οι πολλοί είναι πολλά και έχουν ποιότητα. Είμαστε απολύτως βέβαιοι ότι η συνεργασία και η σύμπνοια μεταξύ των εταιρειών ενός κλάδου δυναμώνει τις ίδιες τις εταιρείες και καταξιώνει το προϊόν τους.

Η Ανάλκο πριν από 46 χρόνια μαζί με τα υπόλοιπα ελεύθερα βαφεία που υπήρχαν, έβαφε- ανοδίωνε σχεδόν το σύνολο των συστημάτων αλουμινίου στην χώρα μας. Η συνεχής προσπάθεια της ήταν και είναι να παρακολουθεί εκ του σύνεγγυς με τις εταιρείες παραγωγής συστημάτων, την εξέλιξη των προϊόντων τους, έτοιμη να ανταποκριθεί στις συνεχώς αυξανόμενες ποιοτικές απαιτήσεις.

Analko Εγκαταστάσεις

Η Ανάλκο διαθέτει δύο ιδιόκτητες μονάδες παραγωγής στην περιοχή Αχαρνές Αττικής, επί της Οδού Τατοΐου 65 και Τατοΐου 70, συνολικού εμβαδού 16.5 χιλιάδων Μ2.

11

Μακροχρόνιες Συνεργασίες με Κατασκευαστές Profil εντός Ελλάδας

4

Μακροχρόνιες Συνεργασίες με Κατασκευαστές Πούδρας

7

Πιστοποιητικά Ποιότητας

Analko και Περιβάλλον

Με ιδιαίτερη ευαισθησία σε θέματα περιβάλλοντος η εταιρεία μας έχει δαπανήσει πάνω από ένα εκατομμύριο € για την εγκατάσταση μονάδας βιολογικού καθαρισμού. Το περιβάλλον μας αφορά όλους και κάθε τι που προσβάλει το περιβάλλον, υποβαθμίζει σίγουρα την ζωή τη δική μας των παιδιών μας και των επερχόμενων γενεών.

Ο ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ANALKO

Η Analko διαθέτει πλούσιο εξοπλισμό.

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ