Το χρώμα στο αλουμίνιο!

Business Phone
Contact time

Δευ-Παρ: 8.00-18.00

Mail Us

Τι είναι η ανοδίωση;

Πρόκειται για μια ηλεκτροχημική κατεργασία παθητικοποίησης του αλουμινίου, κατά την οποία μετασχηματίζεται η επιφάνεια του και δημιουργείται ένα λεπτό στρώμα τεχνητής οξείδωσης που το προστατεύει από τη διάβρωση.

Τι προσφέρει η Ανοδίωση

Πλεονεκτήματα

  • Αισθητικό αποτέλεσμα με άψογο φινίρισμα στην μεταλλική επιφάνεια του αλουμινίου.
  • Ανθεκτικότητα στον χρόνο Αφού δεν επηρεάζεται από περιβαλλοντολογικές συνθήκες όσο δυσμενείς και αν είναι αυτές. Οι αποχρώσεις μένουν ανεπηρέαστες για πολλά πολλά χρόνια.
  • Προστασία στο περιβάλλον Αφού το ανοδιωμένο αλουμίνιο είναι απολύτως ανακυκλώσιμο.

Αποχρώσεις Ανοδίωσης

Φυσική,Ίνοχ, Μπρονζε, Καφε, Μαύρο. Σε όλες τις αποχρώσεις υπάρχει η δυνατότητα να διαφοροποίησης σε πιο σκούρο η πιο ανοιχτό. Επίσης η επιφάνεια μπορεί να είναι γυαλιστερή η ματ ανάλογα με την επιθυμία του πελάτη. Το πάχος βαφής μέχρι 20 με 22 μΜ.

Analko και Ανοδίωση

Η εταιρεία μας διαθέτει ανοδιωτήριο από το 1974. Το 2010 εγκατέστησε στο νέο της εργοστάσιο επί της οδού Τατοϊου 65 μια υπερσύγχρονη μονάδα νέας τεχνολογίας με σημαντικές δυνατότητες. Διαθέτει 21 μπάνια επεξεργασίας με δύο ανοδιώσεις, ανορθωτές 30000 amber, δυνατότητα βαφής προϊόντων μήκους έως και 7.5 μέτρα και με παραγωγικό capacity πάνω από 15 τόνους το 24ωρο.Είναι πιστοποιημένη κατά Qualanod καθώς επίσης και με ISO 9001:2018 από τούς αρμόδιους Ευρωπαϊκούς φορείς.

Είναι πιστοποιημένη κατά Qualanod καθώς επίσης και με ISO 9001 από τούς αρμόδιους Ευρωπαϊκούς φορείς.

Analko-Anodiosi-1
Analko-Anodiosi
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
elEL