Το χρώμα στο αλουμίνιο!

Business Phone
Contact time

Δευ-Παρ: 8.00-18.00

Mail Us

Τι είναι η μέθοδος ηλεκτροστατικής βαφής;

Είναι μια μέθοδος χρωματισμού μεταλλικών επιφανειών (κυρίως αλουμινίου), στις επιφάνειες των οποίων δημιουργεί ένα αποτέλεσμα άψογο από πλευράς αισθητικής, ανθεκτικό σε μηχανικές καταπονήσεις όπως επίσης ανθεκτικό και σε δυσμενείς περιβαλλοντολογικές συνθήκες όπως αυτές της πατρίδας μας, με ακτογραμμές εκατοντάδων χιλιομέτρων.

Διαδικασία Ηλεκτροστατικής Βαφής

Η διαδικασία της ηλεκτροστατικής βαφής έχει διάφορα στάδια και απαιτείται ειδικός μηχανολογικός εξοπλισμός.

Συγκεκριμένα:

  • Ξεκινάμε με τον καθαρισμό των επιφανειών προς βαφή από ανεπιθύμητους ρύπους, με εμβάπτιση σε μπάνια χημικής επεξεργασίας.
  • Επί πλέον επιφανειακός καθαρισμός με την γνωστή πλέον επεξεργασία seaside Class η οποία προσφέρεται από την εταιρεία μας σε όλες τις βαφές χωρίς καμία περαιτέρω επιβάρυνση.
  • Ακολουθεί η Βαφή με Ψεκασμό πολυεστερικών ρητινών (σε μορφή πούδρας), δημιουργώντας ένα στρώμα πάχους 70 έως 90 μΜ σε όποια απόχρωση επιλέξει ο πελάτης από τις χιλιάδες που διαθέτει η Analko.
  • Τελευταίο στάδιο είναι ο πολυμερισμός, που γίνεται σε ειδικούς φούρνους, οι οποίοι ψήνουν και στερεοποιούν την πούδρα πάνω στην μεταλλική επιφάνεια, προσδίδοντας ένα εξαιρετικό αισθητικό αποτέλεσμα.

Η εταιρεία Analko δύναται να βάψει βέργες μέχρι και 8 Μ μήκος στις εγκαταστάσεις της

Αυτό που είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζουν όσοι θα αγοράσουν προϊόντα βαμμένα με Η/Β είναι ότι:

Η βαφή για τα κουφώματα αλουμινίου κυρίως, είναι το σημαντικότερο στάδιο κατεργασίας. Ο λόγος είναι, ότι αν προκύψει πρόβλημα που αφορά στην βαφή μετά την τοποθέτηση τους δεν υπάρχει η δυνατότητα επισκευής.

Αυτό με τη σειρά του σημαίνει ότι είναι απολύτως απαραίτητο να επιλέγετε πιστοποιημένες εταιρείες βαφής, όπως είναι και η Analko.

Οι εταιρείες αυτές πρέπει να διαθέτουν όλα τα εχέγγυα μέσω της πιστοποίησης τους, ότι τηρούνται οι προδιαγραφές βαφής για ένα τέλειο αποτέλεσμα από κάθε άποψη.

Ανακεφαλαιώνοντας, τονίζουμε τα πλεονεκτήματα της Η/Β που έχουν να κάνουν με την ανθεκτικότητα στον χρόνο ιδιαίτερα μετά την είσοδο στην αγορά των υπέρ ανθεκτικών πουδρών, την αισθητικά άψογη επιφάνεια σε υφή, τον πλουραλισμό σε χρώματα είναι ατελείωτη η παλέτα των χρωμάτων και το σημαντικότερο την ελάχιστη συντήρηση που απαιτείται.

Σκέτο νεράκι στις περισσότερες των περιπτώσεων για τον καθαρισμό τους και όταν οι ρύποι είναι επίμονοι , λίγο απορρυπαντικό με χαμηλό Ph και οι μεταλλικές επιφάνειες γίνονται πάλι καινούργιες.

H-B-Photos
H-B-Photos-1
H-B-Photos-2
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
elEL